Datum: woensdag 27 mei 2020

Tijd: 10:00

Locatie: n.v.t.

Categorie/thema: ECONOMIE

Vorm: Congressen & events

Zit u met de handen in het haar over hoe u uw inwoners betrekt bij de openbare ruimte van uw stad? Bewoners, ondernemers en bezoekers zijn immers de mensen waarvoor u het doet. De parken, straten, pleinen in uw gemeente moeten hen uitnodigen om te komen, zich er prettig te voelen en elkaar te ontmoeten. Maar hoe organiseer je participatie als iedereen wordt verwacht zoveel mogelijk thuis te blijven?
 

Sluit aan bij het seminar Inwonersparticipatie voor de fysieke leefomgeving, georganiseerd door vakblad ROm, vakblad Stedelijk Interieur en Citisens.

Hier hoort u alles over in het webinar Inwonersparticipatie voor de fysieke leefomgeving. Machteld Beekhuis van onderzoeks- en adviesbureau Citisens vertelt u meer over de uitdagingen en kansen voor participatie in deze periode. Nadine Onrust van de gemeente Diemen komt vervolgens met het praktijkverhaal: zó hebben zij online participatie toegepast.
 
Heeft u vragen, opmerkingen of kritische noten over online inwonersparticipatie?
Laat ze direct horen tijdens dit webinar op woensdag 27 mei om 10 uur.
 
Het advies van Citisens is op basis van onderzoek dat zij onder hun panel van 55.000 Nederlanders hebben gedaan. Corona betekent absoluut niet dat je al je participatie on-hold moet zetten, integendeel! Maar het moet wel anders. Doet u mee?

Aanmelden kan via deze link.

Beeld: Pixabay

 

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl