Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’

Datum: maandag 12 november 2018 en donderdag 15 november 2018

Tijd: 09:00 - 21:00

Locatie: Paulus Borstraat 41, Amersfoort

Categorie/thema: RUIMTE

Vorm: Reizen & summerschools

Aanmelden: Klik hier voor meer informatie & aanmelden


Gratis pitch training én ontmoet de innovatiekoppen van de infrawereld

Speciaal voor studenten en net afgestudeerden

Alles komt samen in de stad en die stad raakt vol. Dat ervaren we dagelijks: volle treinen, filerijden op de snelweg, geen vrije parkeerplek te vinden, zoeken naar ruimte om rustig te spelen en te recreëren, en de straten liggen open voor werk aan de talloze kabels en leidingen. Hoe houden we de stad een fijne plek om te wonen, werken en recreëren?

Dat ga jij bedenken tijdens de Bootcamp ‘Nieuwe infra voor de leefbare stad’ op 12 november in Amersfoort. Je verdiept je in de infravraagstukken waar de 6 grote infrabeheerders van Nederland voor staan. Waar hebben zij nog niet aan gedacht in relatie tot verstedelijking? Jij gaat op zoek naar de blind spots van de infrawereld. 

Meld je direct aan via www.kennislabvoorurbanisme.nl


WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  1. Je ontmoet de knappe koppen van de innovatie-afdelingen van de 6 grootste bedrijven in de infrasector, een unieke kans om je netwerk uit te breiden.
  2. Je krijgt een podium op het InfraTrends Congres (15 november in Delft) om jouw beste oplossing voor de toekomst van de stad te delen met de belangrijkste infrabeheerders van Nederland.
  3. Je krijgt een pitch training en leert een briljante Pecha Kucha presentatie te geven.
  4. En je maakt kans op 1000 euro per team!

Deelnemen aan de Bootcamp is gratis voor studenten en net afgestudeerden. Meld je aan vóór 29 oktober 2018. Kijk voor alle informatie op  www.kennislabvoorurbanisme.nl.

We organiseren deze Bootcamp in opdracht van NGInfra. 

 

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl