Datum: maandag 27 augustus 2018 t/m woensdag 29 augustus 2018

Locatie: Zuid-Holland

Categorie/thema: RUIMTE

Vorm: Reizen & summerschools

Aanmelden: Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Eind van de zomer organiseert het Kennislab voor Urbanisme in opdracht van de Provincie Zuid-Holland een summerschool in de provincie Zuid-Holland om te onderzoeken hoe we de provincie gelukkiger kunnen maken. Want Zuid-Holland wil de gelukkigste provincie van Nederland worden. Maar dat kan helemaal niet! Dit is de dichtstbevolkste provincie van het land, waar we dagelijks rijen dik aansluiten in de file. En met een zowel een luchthaven als een zeehaven en een enorm oppervlakte aan kassen, is er een haat-liefde verhouding tussen ruimte, milieu en economie. Is hier nog ruimte voor geluk? Om dat uit te zoeken organiseren we de summerschool Maak Zuid-Holland Gelukkig op 27, 28 en 29 augustus in Zuid-Holland, speciaal voor 24 jongprofessionals. 

VOOR WIE?
Aan deze summerschool kunnen 24 jongprofessionals (studerend of net aan het werk) GRATIS deelnemen. We zoeken omdenkers en dwarskijkers met een achtergrond in ruimtelijke ordening, sociaal, economisch, externe veiligheid, of iets anders interessants, want verder out-of-the-box is ook welkom.

WAT GA JE DOEN?
Drie dagenlang ga jij aan de slag met deze ambitieuze hoofdvraag: hoe maken we van Zuid-Holland de ‘lekkerste’ provincie van Nederland? Je werkt daarvoor aan 3 opgaves:
1.    organiseer Zuid-Holland tot de gelukkigste provincie van Nederland
2.    maak Zuid-Holland van iedereen
3.    en ontwerp de meest voedzame provincie van Nederland

WAAROM MEEDOEN?

  • Omdat je wil leren over de toekomst van de stad, op het gebied van voedsel, gezondheid en sociale inclusiviteit.
  • Maar ook omdat je wil leren over de Omgevingswet.
  • Omdat je graag drie dagen bezig bent met inhoudelijke en vernieuwende onderwerpen o.l.v. 3 grote inspirators op het gebied van Geluk, Sociaal en Voedsel.
  • Omdat je een interessant netwerk wil leren kennen.
  • En drie dagen plezier met hen wil hebben.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op de website van het Kennislab voor Urbanisme.

MELD JE NU AAN!

 

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl