Stadszaken.nl is naast een journalistiek platform de uitgelezen plek voor bedrijven om hun producten, diensten en vakkundigheid onder de aandacht te brengen hun doelgroep, bestaande uit overheden, stedebouwkundingen, beheerders, adviseurs, corporaties en andere stedelijk professionals.

Dat doen we door het bieden van ruimte voor partnernieuws, het plaatsten van vacatures, banners en een naar eigen wens in te vullen bedrijfspagina. Daarnaast kunnen uitingen ook worden meegenomen in de wekelijkse nieuwbrief naar ons mailingbestand.

Contentmarketing

Het inhoudelijke en objectieve karakter van het online platform maakt Stadszaken.nl de site voor informatief ingestoken contentmarketing, waarin niet het product of de dienst centraal staat, maar de relevantie en toegevoegde waarde. Met partnernieuws doelen we daarom ook niet op directe reclameboodschappen, maar alleen op inhoudelijke berichten waar de doelgroep iets aan heeft. Op de kwaliteit van artikelen wordt streng toegezien door de redactie van Stadszaken.nl.

Tarieven

De tarieven voor een partnership zijn afhankelijk van het maandelijks aantal bezoekers op Stadszaken.nl. Hoe meer bezoekers, hoe meer u maandelijks betaald. Zo betaalt u nooit te veel. Liever geen partnernieuws, maar wel een banner op de homepage? Dat kan, we hebben verschillende pakketten samengesteld. Ook partnerships op maat behoren tot de opties.

De mogelijkheden

  • Een banner op de homepage (380 x 220 px)
  • Een naar eigen wens in te vullen bedrijfspagina
  • Mogelijkheid tot plaatsen van vacatures
  • Plaatsing inhoudelijke berichten (kwaliteit wordt getoetst door redactie) plaatsen
  • De berichten/ banners worden meegenomen in de wekelijkse nieuwsbrief

Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met Edgar van Eekelen.

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl