Over ons

Stadszaken.nl informeert stedelijk professionals en RO-ers over ontwikkelingen in het vakgebied met dagelijks nieuws, achtergronden, tools, inspiratie en events. Dat doen we binnen de thema’s die er nu toe doen, namelijk economie, ruimte, circulaire economie, mensen en smart cities.

Stadszaken.nl publiceert iedere werkdag actuele content en daarnaast minimaal drie keer per week achtergrond-, opinie- en/ of how-to-verhalen. Dat doen we samen met een netwerk van partners en een professionele redactie, ieder met zijn eigen specialiteit.

Team Stadszaken

Hoofdredacteur
Marcel Bayer - marcel.bayer@romagazine.nl

Redactie
Erik Verheggen - ​e.verheggen@elba-rec.nl

Kelly Kuenen - k.kuenen@elba-rec.nl

Mereyn Geskus - m.geskus@elba-rec.nl

Kasper Baggerman - k.baggerman@elba-rec.nl

Vacatures
Antoine Croes - vacatures@elba-rec.nl

Eigen nieuws of content insturen

Zelf iets te melden dat onze doelgroep niet mag missen, uw opinie kenbaar maken of meer informatie ontvangen over Stadszaken.nl? We zijn bereikbaar via redactie@stadszaken.nl, onze 06-nummers of het algemene telefoonnummer 033 870 0100. We beoordelen ingezonden artikelen altijd op inhoudelijke kwaliteit. Insturen is dus géén garantie voor plaatsing.

Vacatures

Stadszaken.nl biedt verschillende mogelijkheden voor arbeidsmarktcommunicatie onder een specifieke doelgroep, namelijk professionals die zich bezighouden met stad, ruimte, milieu en gebied. Plaatsing van een vacature kan al vanaf € 295,-. Lees meer of stuur direct uw vacature naar vacatures@elba-rec.nl.

Een initiatief van ELBA\REC

Stadszaken.nl is een initiatief van media- en communicatiebedrijf ELBA\REC. ELBA\REC biedt een totaalpakket van marketing, communicatie, data, netwerken en kennis op het gebied van stedelijke ontwikkeling en inrichting, economie en vastgoed. Daarnaast zijn wij uitgever van vakbladen en organisator van betekenisvolle netwerkevenementen en reizen. Wij ontwikkelen kennis, mede door onderzoeken van het Kennislab voor Urbanisme, en activeren en verbinden inhoudelijke communities. Hier leest u onze algemene voorwaarden.

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl