Datum: donderdag 22 juni 2017 donderdag 22 juni 2017

Locatie: Den Bosch

Categorie/thema: ECONOMIE

Vorm: Congressen & events

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD. Op donderdag 22 juni 2017 vindt alweer de zevende editie plaats en ook nu is de organisatie in handen van het Platform Omgevingsmanagement (POM).

POM is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doen we door interactie, dialoog en kennisuitwisseling. Meer informatie over het platform vind je op www.platformomgevingsmanagement.nl.

Voorlopig programma LOMD 2017

Op dit moment werken wij aan het inhoudelijke programma van de dag. Op de website kun je het voorlopige programma bekijken. We starten met een plenaire opening, waarna je de keuze hebt uit een groot aantal workshops, een excursie buiten de deur, aanschuiven in het POM Netwerkcafé voor een speeddate of een bezoek brengen aan de infomarkt en thematafels. Op www.lomd.nl kun je binnenkort meer informatie vinden over het programma en de verschillende workshops.

Nieuw dit jaar: Call for papers

Wij zoeken originele, sprankelende en uitdagende Artikelen & Columns (Art&Co's) die op de LOMD met de deelnemers gedeeld worden. Dit biedt een kans om jouw visie en mening over de consequenties van de Omgevingswet te delen, meer informatie over dit onderdeel vind je hier. Wil je meedoen? Stuur dan je artikel of column in. 

Schrijf je nu in!

Donderdag 22 juni stond waarschijnlijk al in je agenda (klik hier om het toe te voegen), maar nu is het moment gekomen om je ook definitief aan te melden voor de LOMD 2017. In een later stadium vragen we je dan om je aan te melden voor de workshops.

Lidmaatschap POM

Ben je lid van POM? Als je pakket A hebt kun je je aanmelden via de reguliere weg. Leden met pakket B hebben in een aparte mail informatie ontvangen hoe zij gratis kunnen inschrijven. Nog geen lid? Meld je dan nu aan voor pakket B en kom ook gratis naar de LOMD.

We hopen je op 22 juni te zien in Den Bosch!

Heb je vragen? Neem dan contact op met HOEZO! projectmanagement & congresorganisatie.
Tamar Nijenhuis en Caroline van Reenen (inhoudelijk) t.nijenhuis@hoe-zo.nl

 

Stadszaken
Paulus Borstraat 41 3812 TA Amersfoort
redactie@stadszaken.nl