Alles over Werklocaties

Het ontwikkelen van een nieuwe werklocatie vraagt om een goede strategie. Theo Föllings, voorzitter SKBN en manager Bedrijfsomgeving, Ontwikkeling & Innovatie bij Oost NV, heeft dé 10 tips om een werkgebied goed in de markt te zetten.

Ingezonden stukken ABN AMRO Circular Economy Awards

Overal op de wereld zijn bedrijventerreinen bezig met de omslag naar circulariteit. Wat kunnen we leren van deze praktijkcases en hoe vinden we de geheime ingrediënten voor een succesformule? Lees hier meer over 3 internationale circulaire bedrijventerreinen.

De bijdrage van wederuitvoer aan het bbp is de afgelopen 20 jaar bijna verdubbeld. In 1995 was wederuitvoer goed voor zo'n 2,0%. In 2015 was dat ongeveer 3,8%. Dit betekent dat de wederuitvoer de afgelopen jaren sterker is gegroeid dan de Nederlandse export, meldt het CBS.

Prijzen van kantoren, winkels en bedrijfsruimten zitten weer in de lift, maar echt hard gaat het niet. Dat nieuws bracht de Amsterdam School of Real Estate naar buiten in de samen met NVM ontwikkelde Prijsindex voor vastgoed. Er is sprake van prijsstijgingen van 2,5 tot 6 procent.